Project management en project engineering

DRIVE engineering is uw partner in project management en project engineering in samenwerking met de klant. Van kleine projecten tot grote projecten, DRIVE engineering voert ze uit op locatie bij de klant of in het eigen kantoor. 

 

Er is een uitgebreide ervaring in alle stappen van de project engineering en project management: haalbaarheidsstudie, investeringsvoorstel, lay-out ontwerp, tekeningen in 2D of  3D, uitvoering, nazorg, onderhoudsplannen en optimalisaties. Dit zowel voor nieuw equipment of reeds bestaand equipment.

 

DRIVE engineering heeft een jarenlange ervaring in de verpakkingslijnen, automotive lijnen en machines. Drive engineering heeft ook ervaring in diverse engineering tools zoals: 'Lean manufacturing', '6-sigma', 'FMEA'  'value stream mapping'. 'RCM reliability centered maintenance'.

 

 

Enkele realisaties

  • Vernieuwen van secundaire verpakkingslijn voor HDPE flessen met nieuwe transportbanen, gewijzigde doppensluiter, nieuwe tray-packer en versnelde palletiseer machine.
  • Engineering van 6 productie-cellen met 10 las-fixturen en 25 robots voor het lassen van carrosserie-delen (klant: Tower International)
  • Ontwerp, engineering en uitvoering van een complete, compacte, lage capaciteit PET flessenblaas-lijn (klant: Procter&Gamble BIC)
  • Engineering van een productie-lijn voor actuatoren (klant: Tyco electronics)
  • Lean manufacturing projecten en FTE reductie bij Tower Automotive
  • Engineering van 45 robot lijm installaties en 21 robot boutlas installaties voor carrosserie-delen (klant: Volvo)